Hostel sundsvall

GAFFELBYN - HOSTEL I SUNDSVALL

Välkommen till Gaffelbyn, ditt ideala val för boende i Sundsvall. Vårt vandrarhem erbjuder en perfekt blandning av komfort, bekvämlighet och prisvärdhet, allt medan du befinner dig ett stenkast från stadens pulserande hjärta.

Varför välja vårt hostel i Sundsvall?

På Gaffelbyn förstår vi vikten av att få valuta för pengarna. Därför erbjuder vi ett av de mest prisvärda boendena i Sundsvall, utan att kompromissa med kvalitet eller bekvämlighet. Vårt vandrarhem ligger nära Sundsvalls centrum, vilket gör det enkelt för dig att utforska allt vad Sundsvall har att erbjuda.

Perfekt för äventyrare som vill upptäcka Höga Kusten

 

För dig som är äventyrligt lagd och vill upptäcka den fantastiska Höga Kusten, är vårt hostel det perfekta baslägret. Med närhet till både stad och natur, kan du enkelt planera dina dagsturer och äventyr i det vackra nordiska landskapet.

Husdjursvänligt boende

 

Vi vet att husdjur är en del av familjen, och på Gaffelbyn är de lika välkomna som du är. Vi erbjuder särskilda rum där du och ditt husdjur kan bo bekvämt tillsammans, så att ni inte behöver vara åtskilda under er vistelse i Sundsvall.

Boka ditt rum på vårt hostel i Sundsvall idag!

 

Är du redo för en oförglömlig vistelse i Sundsvall? Boka ditt rum på Gaffelbyn idag och upplev allt vad vår stad och dess omgivningar har att erbjuda. Vare sig du är här för att utforska, arbeta, eller bara ta det lugnt, har vi det perfekta boendet för dig. Välkommen till ditt andra hem i Sundsvall!