Boende sundsvall

 

Välkommen till Gaffelbyn - DITT BOENDE I SUNDSVALL

På Gaffelbyn - Sundsvalls Vandrarhem, erbjuder vi ett brett utbud av bekväma och prisvärda boendealternativ på promenadavstånd från Sundsvalls centrum. Vare sig du är på genomresa, på en weekendresa eller bara ute efter ett mysigt ställe att vila på, har vi något för dig.

 

Vår målsättning är att erbjuda ett bekvämt och prisvärt boende nära staden, men mitt i naturen. För att göra din tillvaro lite bekvämare har vi gott om fria parkeringsplatser, fritt wifi och välrustade gemensamma kök.

Upptäck vårt mångsidiga boende i Sundsvall

Vi förstår att husdjur är en del av familjen, och därför är vi glada att kunna erbjuda boende i Sundsvall där även dina husdjur är välkomna. Många av våra rum är anpassade för att ge både dig och din hund en bekväm vistelse med fina rastningsmöjligheter på området.

Billigt boende Sundsvall - Kvalitet till ett bra pris

 

På Gaffelbyn strävar vi efter att erbjuda boende av hög kvalitet till ett pris som inte tömmer plånboken. Vi tror att alla förtjänar att få uppleva Sundsvall, oavsett budget.

Bra boende i Sundsvall - Bekvämt och centralt

 

Vi ligger centralt placerade i Sundsvall, med närhet till allt staden har att erbjuda. Våra rum är bekväma, rena och välutrustade för att garantera en angenäm vistelse.

Boka boende i Sundsvall - Enkelt och smidigt


Att boka ditt boende hos oss är enkelt. Besök vår hemsida, välj de datum som passar dig och boka direkt online. Om du har några frågor eller behöver hjälp med din bokning, är du alltid välkommen att kontakta oss.